Ferencvárosi FC
Menü
 
in English
 
Fórum&fotó
 
Ferencvárosi FC
 
Ferencvárosi TC
 
Hivatalos honlapok
 
Szurkolói honlapok
 
Magyar sport
 
Facebook

 
Számláló
Indulás: 2004-09-01
 
Látogatók
free counters
 
2009 szept-dec
2009 szept-dec : Nyílt levél

Nyílt levél

Az első (remélem nem utolsó) évem a Pokol Tornácán


Február elején a Az Elnök, és a Cséká meggyőző érveléseinek hatására beadtam a derekam (nem volt nehéz), és elindultam az F.F.C. csúcsrajuttatásának munkálkodásán!Egyfelől könnyű helyzetben voltam, mivel a Rettenthetetlenek mögött nem volt semmi P.R., viszont kissé féltem, mert mindent az alapoktól kellet kezdeni!
A legfontosabb teendő a honlap beindítása volt. Irány a net, ahol szerencsémre, rögvest fennakadt a "hálón" a Sándor Zoli, polgári néven Greenzoo. Gyorsan, problémamentesen, és ami nem elhanyagolható, hamarosan elindultunk! Ehhez csatlakozott egy lelkes csoport, HáZé, Bede Zsolti, és késöbb Eszter munkáját dicséri, hogy ilyen szórakoztató médiummá nőtte ki magát! Ne feledkezzünk meg egy legendás tollforgatoról, Rólam, akinek írásai merhetetlen magasságokba emelte irodalmi értékét!
Második lépésként a Pártoló tagságik ötletből, kézbefogható produktummá válását tartottuk fontosnak. Itt már megint Greenzoo sietett segítségemre! Evvel sokkal több meló volt, mivel semmi tapasztalatom nem lévén! Viszont mára meghozta gyümölcsét, mert a kitaposott úton kb. egy napra, és 8-10 e-mailre van szükség a legyártására.
A Lap létrejöttével bátrabban lehetett tervezni, így jutott el a Csapat Felvidékre, és Erdélybe. Segítségével túlestünk, szerintem sikerrel, az első F.F.C. Vérontó napon, hozzájárulást gyüjteni a Gyerekmentőautó projecthez! Gondolom, ennek is köszönhető, hogy napról-napra egyre többen olvasták eme nyomtatott sajtóorgánumot!
És hogy ne csak a múltról essen szó, engedtessék meg néhány gondolat a jövővel kapcsolatban. Szeretném, szeretnénk minél előbb német és angol nyelven is olvashatóvá tenni a lapot, hogy minél több helyre eljusson a Rettenthetetlenek vitézségeinek híre, kapcsolatba kerülni a külhonban tevékenykedő "hasonszörű" csapatokkal, hátha....
Kissé távolabbi tervek, egy saját alapítvány létrehozása, illetve valami komolyabb támogató jöttével a Kárpát-medencét magába foglaló, amatörcsapatokkal, Tornát beindítani. A csapat eredményességét látván, remélem ez utóbbi hamarosan bekövetkezik! Végül, de nem utosó sorban a CSAPAT! Amellett, hogy párját rikító eredményeket produkál, jó látni, hogy egy ilyen összetartó gárda kovácslódott szemünk láttára!Személyes véleményem, hogy ez nagyobb eredmény, mint a gól, és ponthalmaz!Hozzállásotoknak látható eredménye, a lelátón egyrecsak szaporodó drukkerek, alkeszek, bendő-félék, és egyéb kétes egzisztenciák száma. Ez nem véletlen! Teljesítményetekkel bárkit meggyőztök arról, hogy mára, Ti jelentitek a Fradit!
Srácok! Köszönöm, elfogadtatok, befogadtatok, eltürtök.és néha napján leitattatok! Kívánok az elkövetkező időszakra hasonló sikereket a pályán, és a kocsmapultoknál!Szombaton találkozunk!
Őkegyelmessége, Jancsika Károly hűséges követője: Jose Luis Deka (A Bendőnek fonetikusan, Hoszé Luisz Deka)
 

 
Közlemények

ESEMÉNYEK

TÁMOGATÁS

 

 
Pártolói kártya

ZÖLD         EZÜST

 
FFC Shop

 
Támogatóink

 
Partnereink
 

THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!