Ferencvárosi FC
Menü
 
in English
 
Fórum&fotó
 
Ferencvárosi FC
 
Ferencvárosi TC
 
Hivatalos honlapok
 
Szurkolói honlapok
 
Magyar sport
 
Facebook

 
Számláló
Indulás: 2004-09-01
 
Látogatók
free counters
 
2009 szept-dec
2009 szept-dec : Évadzáró bankett díjazottai

Évadzáró bankett díjazottai

Átadásra kerültek a serlegek


Szombaton lezajlott csapatunk évadzáró bulija. Köszönjük mindenkinek, aki ott volt, egy igen ütős bulit sikerült összehozni. A mulatozás és a vacsora előtt átadásra kerültek a serlegek, utólag is gratulálunk a díjazottaknak. A végeredmény a következő lett:

Az "év játékosa díj 2009" ( internetes szavazáson dőlt el, és összesen 78 szavazat érkezett)

1. Muki 18 szavazat
2. Scheffer Bence 12 szavazat
3. Jáky, Davoni, Csőri 10 szavazat
4. Kika 6 szavazat
5. Kicsi, Marci 4 szavazat
6. Állat, Emu, Katus Pityu, Váradi Tomi 1 szavazat

Mint látható a hatalmas fun klubbal rendelkező Csőri is felfért a dobogóra, de a győztes személyét illetően azt hiszem a díj teljesen megérdemelt. A tavalyi győztes Bence a szavazatok alapján, mint legjobb mezőnyjátékos a 2. helyen végzett. A díjat Csőke adta át.

Az "év újonca díj 2009 ősz" (az elnökség szavazatai alapján dőlt el)

1. Lengyel Zsolti 5 szavazat
2. Kicsi 3 szavazat

Ez a díj is megérdemelt helyre került, hiszen Lengyel Zsolti az ősz folyamán beverekedte magát a kezdő tizenegybe, és az új játékosaink közül ő nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt. A díjat Katus Pisti adta át.

Az "év gólkirálya 2009 ősz"

1. Kicsi 9+2 gól
2. Marci 8 gól
3. Bence 6+1 gól

Kicsi annak ellenére, hogy sokszor csak csere volt, 9 bajnoki és 2 kupa góllal az ősz, házi gólkirálya lett. A díjat Sebesi Kálmán adta át.

Tapa jóvoltából egy külön díj is gazdára talált, az egész év legjobb góllövője Bence kapta, mivel a 2009-es évben 19 gólt szerzett összesen. A díjat Tapa adta át.

Még egyszer gratulálunk a győzteseknek, de én legszívesebben mindenkinek adtam volna egy kupát, hiszen remek őszt, és remek 100%-os évet produkált a csapat. Köszönjük!
Tempó FFC!  

Képek
 

 
Közlemények

ESEMÉNYEK

TÁMOGATÁS

 

 
Pártolói kártya

ZÖLD         EZÜST

 
FFC Shop

 
Támogatóink

 
Partnereink
 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.