Ferencvárosi FC
Menü
 
in English
 
Fórum&fotó
 
Ferencvárosi FC
 
Ferencvárosi TC
 
Hivatalos honlapok
 
Szurkolói honlapok
 
Magyar sport
 
Facebook

 
Számláló
Indulás: 2004-09-01
 
Látogatók
free counters
 
2009 szept-dec
2009 szept-dec : 2009/2010-es téli teremtorna BLSZ III. és BLSZ IV. osztályok

2009/2010-es téli teremtorna BLSZ III. és BLSZ IV. osztályok

Elkészült a sorsolás


  A héten elkészült a BLSZ téli teremtornájának sorsolása. Sajnos volt egy kis előzménye a történteknek. A hét elején közölték velünk a Szövetségből, hogy a versenybizottság döntése értelmében, a tornán nem vehetünk részt és a nevezési díjat is visszafizetik. Indokként a tavalyi teremtornán történteket hozták fel.

  A döntéssel kapcsolatban levéllel fordultam a Főtitkár úr, és a Kerületi versenybizottsági koordinátor úr felé, melyben kértem, hogy amennyiben lehetséges az illetékesek bírálják felül a döntésüket. Kérésemet az alábbi indokokkal támasztottam alá:
1. A nevezés el nem fogadásának okaként, a tavalyi teremtornán történt botrányunkat hozták fel. A tavalyi tornáról, e botrány miatt csapatunk ki lett zárva, ill. vétkes játékosunk fél év eltiltásban részesült. Azt hiszem e szigorú büntetéssel fegyelmezetlenségünk megfelelően meg lett büntetve, és azt mi letöltöttük. Kérem, duplán ne büntessenek.
2. A torna óta eltelt időben folyamatosan ügyeltünk arra, hogy sportszerű keretek között érjenek véget mérkőzéseink. Az ősz folyamán mindössze csak egy piros lapot kaptunk, azt is túlzott gólörömért, sárgalapjainkat is elsősorban szövegelésért és nem durva szabálytalanságért, pláne nem verekedésért, lökdösődésért kaptuk.
3. Az idei tornára a nevezésünket elsők között adtuk le, a nevezési díjat is elsőként fizettük be, akkor kizárásunkat senki nem közölte, csak a mai nap folyamán, majdnem másfél hónap elteltével. Csapatunk számos felkérést mondott le a hivatalos BLSZ torna miatt, hiszen azon mindenképpen részt kívánunk venni.
4. Amennyiben szükséges természetesen a teremtornára is visszük a már szokásos 5 darab rendezőnket, vagy ha kell akár többet is. Természetesen Egyesületünk ezt saját költségén biztosítja.
5. Csapatunk minden kiírt mérkőzésre becsülettel felkészült, azon mindig megjelent, és legjobb tudása szerint helyt állt. Minden ligaértekezleten, gyűlésen részt vettünk. Más csapatokkal ellentétben... Csapatunk 100%-os teljesítménnyel vezeti a Blsz III/1. csoportot, tehát biztos üde színfoltja lenne a tornának, emelné annak színvonalát.

Mint a sorsolásból kiderül, a nevezésünket végül elfogadták. Köszönjük szépen!

53/2009. (XII.18.) sz. határozat:
A BLSZ Elnöksége a Ferencváros kérelmét a teremtorna nevezéssel kapcsolatban a hiányzó 12-ik egyesület helyére 6 igen szavazattal és 1 tartózkodással elfogadja, azzal a feltétellel, hogy amennyiben a torna során bármilyen rendbontást követnek el, vagy félbeszakadt mérkőzésük lesz a csapat azonnal ki lesz zárva, továbbá 3 évig a BLSZ egyetlen külön rendezvényén sem indulhatnak.

Résztvevő csapatok:

Amatőr SE
Budatétény II
Csabagyöngye
ESMTK II.
Európa SE
Ferencvárosi FC
Flotta 2001 SK
Gamma LSE
Hung. Grain Team
MTK Hungária FC
Újpesti Haladás
Zuglói Kinizsi

A torna bajnokság rendszerű, 11 fordulós, mindenki játszik mindenkivel.

Csapatunk mérkőzései:
2010.01.09    szom     11:00    Ferencvárosi FC    -    Budatétény II.
2010.01.09    szom     14:20    ESMTK II.    -    Ferencvárosi FC
2010.01.10    vas       10:00    Ferencvárosi FC    -    MTK Hungária FC
2010.01.17    vas       09:50    Gamma LSE    -    Ferencvárosi FC
2010.01.17    vas       11:30    Ferencvárosi FC    -    Amatőr SE
2010.01.23    szom     11:50    Hung. Grain T.    -    Ferencvárosi FC
2010.01.23    szom     13:30    Ferencvárosi FC    -    Zuglói Kinizsi
2010.01.30    szom     11:00    Európa SE    -    Ferencvárosi FC
2010.01.30    szom     13:30    Ferencvárosi FC    -    Flotta 2001 SK
2010.02.06    szom     11:00    Ferencvárosi FC    -    Csabagyöngye
2010.02.06    szom     13:30    Újpesti Hal.     -    Ferencvárosi FC

Mint látható, hétvégenként két fordulót (kivéve az első három fordulót, ami egy hétvégén lesz) játszunk, így a torna 5 hétig tart. A torna helyszíne az Újbudai Sportcentrum lesz. 

 

 
Közlemények

ESEMÉNYEK

TÁMOGATÁS

 

 
Pártolói kártya

ZÖLD         EZÜST

 
FFC Shop

 
Támogatóink

 
Partnereink
 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.