Ferencvárosi FC
Menü
 
in English
 
Fórum&fotó
 
Ferencvárosi FC
 
Ferencvárosi TC
 
Hivatalos honlapok
 
Szurkolói honlapok
 
Magyar sport
 
Facebook

 
Számláló
Indulás: 2004-09-01
 
Látogatók
free counters
 
Aktuális
Aktuális : BLSZ legújabb közlönyéből szemezgettünk

BLSZ legújabb közlönyéből szemezgettünk

FFC  2010.09.17. 20:15

Kommentár nélkül


A BLSZ Elnöksége 2010. szeptember 14-i ülésén a következő határozatokat hozta:
51/2010. (IX.14.) sz. határozat:
A BLSZ Elnöksége az Internationale CDF SE beadványára egyhangúlag az alábbi állásfoglalást hozta: a BLSZ Elnöksége, hivatala és játékvezetői elhatárolódnak bármilyen rasszista megnyilvánulástól és minden olyan rágalmazástól, amely ebben a témában a Szövetség bármelyik tagját érinti.
53/2010. (IX.14.) sz. határozat:
A BLSZ Elnöksége egyhangúlag úgy döntött, hogy a Ferencvárosi Futball Club által szervezendő véradó napot az Önkormányzat hozzájárulása esetén, továbbá ha a Véradó Központ megfelelőnek találja a helyszínt támogatja.

54/2010. (IX.14.) sz. határozat:
A BLSZ Elnöksége egyhangúlag úgy döntött, hogy a BLSZ valamennyi tagszervezete 1 garnitúra jelzőtrikót, továbbá csapatonként 1 db fagyasztó sprayt kap.

A BLSZ Fegyelmi bizottsága 2010. szeptember 15-i ülésén a következő határozatokat hozta:

280/10    Oladepo Peter (Internationale CDF SE) 80.§ 1/B/a    2 bajnoki mérkőzéstől eltiltva
281/10    Shodeinde Gafar    (Internationale CDF SE)    82.§ 2/C/b 14.§ 2    2010.12.31-ig eltiltva
285/10    Samson Emmanuel    (Internationale CDF SE)    82.§ 1/B/b    2010.09.17-ig eltiltva
286/10    John Paul (Internationale CDF SE) 82.§ 1/B/b    2010.09.17-ig eltiltva
289/10    Dr. Agonglo Joel Geraldo (Internationale CDF SE) edző 96.§ 1/c 2010.09.27-ig a kispadtól eltiltva

284/10    Felhívjuk az Internationale CDF SE csapatának figyelmét, hogy sorozatos mérkőzés alatti és utáni rendbontásai miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítjük. A rendbontások ismétlődése esetén az egyesülettel szemben a legszigorúbb eljárást fogjuk alkalmazni.

290/10    Az Internationale CDF SE és az Ikarus BSE csapata a 10.§ 4/d pontja alapján soron következő 2 bajnoki mérkőzésén saját költségén szövetségi ellenőrt köteles fogadni.

A BLSZ Versenybizottsága 2010. szeptember 14-i ülésén a következő határozatokat hozta:

292/10    A Versenybizottság 2010/09/30. sz. határozata alapján a Fegyelmi Bizottság a Polifilm FC – Internationale CDF SE Budapest Kupa mérkőzés 3 pontját 3:0 arányban a Polifilm FC csapata javára igazolja.

2010/09/30
Megállapítást nyert, hogy a Polifilm FC – Internationale CDF (2-6) Budapest Kupa selejtező 1. fordulójában kisorsolt labdarúgó kupa mérkőzésen 2010. szeptember 08-án az Internationale CDF játékosa Oladepo Adedayo Peter (ig.sz.:436035) játékjoga fel volt függesztve ennek ellenére pályára lépett. Az ügyet a VB további intézkedés végett a Fegyelmi Bizottsághoz utalja.

2010/09/29
Megállapítást nyert, hogy a Bp.Polgári SC – MTK Hungária FC (5-3) Horfer BLSZ II. osztály 1. csoport 1. fordulójában kisorsolt bajnoki labdarúgó mérkőzésen 2010. szeptember 05-én a Bp.Polgári SC több játékosa is hamisított sportorvosi engedéllyel szerepelt. Az ügyet a VB további intézkedés végett a Fegyelmi Bizottsághoz utalja.
 

 
Közlemények

ESEMÉNYEK

TÁMOGATÁS

 

 
Pártolói kártya

ZÖLD         EZÜST

 
FFC Shop

 
Támogatóink

 
Partnereink
 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.