Ferencvárosi FC
Menü
 
in English
 
Fórum&fotó
 
Ferencvárosi FC
 
Ferencvárosi TC
 
Hivatalos honlapok
 
Szurkolói honlapok
 
Magyar sport
 
Facebook

 
Számláló
Indulás: 2004-09-01
 
Látogatók
free counters
 
U19
U19 : Mándoky Olivér interjú

Mándoky Olivér interjú

  2014.11.26. 11:15

- Mióta vagy az FFC játékosa?
- 2014. február 25. óta vagyok az FFC játékosa.
 
- Ki a példaképed?
- A példaképem Guti Dávid. Azért ő a példaképem mert mindent amit a futballról tudok azt neki köszönhető.
 
- Milyen poszton játszol és hányas mezben?
- Belső középpályás vagyok de minden poszton megfordultam már. A mezszámom a 17 - es de kényszerűségből 10 - es mezben kell játszanom.
 

- Hol játszottál az FFC előtt?
- Az előző csapatom az AC Villám Futsal Suli volt.
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
- A legemlékezetesebb meccsemet még az előző csapatomban játszottam, az Ikarus ellen ahol bár kikaptunk de szinte minden megmozdulásom sikeres volt, és talán akkor élveztem legjobban magam a pályán.
 
- Ki a kedvenc Fradi játékosod?
- Ha láttam volna játszani egyértelműen Simon Tibor, de így talán Dragóner Attila küzdeni tudásáért és akaratáért, Lipcsei Péter pedig a technikai tudásáért. 
 
- Mit üzensz a szurkolóknak?
- A szurkolóknak azt üzenem, hogy kitartást és minél hamarabb próbáljanak megegyezni a vezetőkkel mert ez senkinek sem jó. Hajrá Fradi!
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Én köszönöm a lehetőséget. Tempó FFC! Hajrá Fradi!
 

 
Közlemények

ESEMÉNYEK

TÁMOGATÁS

 

 
Pártolói kártya

ZÖLD         EZÜST

 
FFC Shop

 
Támogatóink

 
Partnereink
 

THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!