Ferencvárosi FC
Menü
 
in English
 
Fórum&fotó
 
Ferencvárosi FC
 
Ferencvárosi TC
 
Hivatalos honlapok
 
Szurkolói honlapok
 
Magyar sport
 
Facebook

 
Számláló
Indulás: 2004-09-01
 
Látogatók
free counters
 
Riportok

Csapatunk télen igazolt egyik védekező középpályásával Kiszely Bencével beszélgettünk

- Játszottál korábban két ellenfelünknél a Testvériség SE és a Voyage csapatában is. Véleményed szerint milyen élmény lesz a volt csapataid ellen játszani?
- Igen mind a kettő csapatban játszottam. Az előző csapatomban is úgy léptem a pályára mikor az előző klubom ellen játszottam, hogy maximálisan oda tettem magam a játékhoz ez most sem fog semmit sem változni. Én személy szerint nagyon várom a találkozót, hiszen újra betudom bizonyítani az előző klubjaimnak azt, hogy kár volt elengedni. Veszteni nem szeretek, ezért is a vereség számomra elfogadhatatlan, csak a győzelem jöhet szóba.

- Kazincbarcikán születtél. Gondolom a FRADI legenda Lipcsei Péter miatt lettél középpályás?
- Igen, nekem a Péter apukája Lipcsei Imre bácsi volt az edzőm Múcsonyba, nála középpályást játszottam és így ragadtam meg középpályán.

- Mi a célod?
- A csapattal minél előrébb végezni a tabellán és a kezdő  11-ben biztos szerepet betölteni.

- Néhány napja vagy csapatunk játékosa, mennyire volt nehéz a beilleszkedés?
-Jól sikerült a beilleszkedés, a társak nagyon segítőkészek voltak. Itt gondolok a fiatalokra és az idősebbekre is egyaránt.

- Melyik csapatokban játszottál eddig?
- Pár csapatban már megfordultam, de pályafutásomat Putnokon kezdtem onnan majd az általános iskolai évek alatt Múcsonyban folytattam. A középiskola  kezdetével átkerültem Kazincbarcikára, ahol 4 évet fociztam, Barcikáról Felsőtárkányba kerültem a hogy a Főiskolára jelentkeztem. Utána egy - két megyei csapatban megfordultam Egerszalók, Verpelét. 2 éve kerültem fel Pestre itt először a Voyage, Testvériség és így az FFC.

- Mit tartasz az FFC legnagyobb erényének?
- Szerintem az a legnagyobb erényünk, hogy egy nagyon összekovácsolt csapat vagyunk. És ez viszi a csapatunkat a sikeres jövő felé.

- Hogyan kötöttél ki a labdarúgásnál?
-  Nálunk ez már a családban családi hagyomány,így én sem maradhattam ki a sorból.

- Mennyiben más az FFC - ben sportolni mint a többi csapatban ahol eddig játszottál?
- A Ferencváros az Ferencváros  bármilyen sportágról legyen is szó.

- A csapaton belül kivel érted meg magad a legjobban a pályán és azon kívül?
- Mindenkivel megértem magam fiatallal illetve idősebbekkel is egyaránt.

- Milyen a kapcsolatod csapatunk edzőjével Hevesi Tamással?
-  Jó és nagyon sok dolgot tudok tőle tanulni amitől csak jobb játékos válhat belőlem.

- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Én köszönöm.

Csapatunk télen igazolt egyik egyik középhátvédjével Pozder Nenaddal beszélgettünk

- Mi a célod?
- Az újdonsült csapatomnál minél jobb eredményeket szeretnék elérni, mindig a következő mérkőzésre koncentrálva.

- Néhány napja vagy csapatunk játékosa, mennyire volt nehéz a beilleszkedés?
- Csapaton belül több ismerősöm és barátom van így a beilleszkedésem nem jelentett nagy problémát.

- Melyik csapatokban játszottál eddig?
- Eddig a DVTK, a Kazincbarcikai BSC, Bőcsi KSC, Marcali IFC, Aszód, Mezőkövesd SE, Maglódi TC, Biatorbágy és a Tura VSK csapataiban játszottam.

- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- A barátaim invitálása kulcs szerepet játszott abban, hogy az FFC - hez igazoljak, természetesen a  szakmai szempontokat is figyelembe vettem.

- A karrieredben mit jelent az FFC?
- Megtiszteltetésnek érzem, hogy itt lehetek, ugyan úgy közelítem meg a munkát mint bármilyen más csapatnál, ahol eddig játszottam.

- Emlékszel első futball élményedre?
- A családomból többen is kimagasló eredményt értek el ebben a sportágban. Nagyapámnak köszönhetem az első futball élményemet. 5 évesen elvitt magával egy két hetes edzőtáborba, ahol a későbbi Real Madrid játékosokkal sok időt töltöttem el.

- Mit tartasz az FFC legnagyobb erényének?
- A csapat ereje pont az amiből keletkezett: Ferencváros iránti szeretet és tisztelet. Természetesen, maguk az emberek akik a csapatot alkotják és azok akik sok időt áldoznak munkájuk mellett, hogy ez az egyesület problémamentesen működjön.

- Hogyan kötöttél ki a labdarúgásnál?
- Ahogy azt már említettem, focis családból származom. Kis korom óta ez volt az álmom, hogy elérjek hasonló eredményeket mint az őseim.

- Milyen poszton játszol?
- Középhátvéd vagyok, de a védekező középpályásként is játszottam már pár mérkőzést.

- Mennyiben más az FFC - ben sportolni mint a többi csapatban ahol eddig játszottál?
- Szerintem nincs nagy különbség, itt is pontokért játszunk mint mindenhol. Megfelelő hozzáállással és komoly szakmai munkával biztos vagyok benne, hogy a tavaszi szezon alatt sok pontot szerzünk majd.

- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Nagyon szívesen.

 

Csapatunk télen igazolt egyik védekező középpályásával Szép Dáviddal beszélgettünk

 

- Mi a célod?
- Mindenek előtt szeretném megköszönni a megkeresést. Ha a közeljövőbe tekintek, akkor mindenképpen szeretnék a kezdőcsapat kirobbanthatatlan tagja lenni. Kiemelkedni a hozzáállásommal, a szorgalmammal és persze a teljesítményemmel. Fejlődni fizikailag, technikailag és mentálisan egyaránt. Szeretnék edzésen és meccsen meghalni a csapatért, az edzőért, a klubért. Ha egy kicsit a távolabbi jövőbe nézek, akkor szeretnék profi szintre eljutni. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ezért kelek fel nap mint nap. Nem a körülményekben, mások véleményében vagy a szerencsében hiszek, hanem a mindennapi kemény és alázatos munkában. Amíg legbelül nem adom fel, addig megállíthatatlanul haladni fogok az álmaim felé, ebben biztos vagyok!

- Néhány napja vagy csapatunk játékosa, mennyire volt nehéz a beilleszkedés?
- Tavaly októberben kerültem az FFC csapatához, igaz csak edzeni tudtam a csapattal, mivel az igazolás csak a téli átigazolási időszakban volt lehetséges. Soha nem könnyű beilleszkedni egy új környezetbe, egy új társaságba. Természetesen volt bennem feszültéség és bizonytalanság, de tele voltam hittel és bizonyítási vággyal. Hamar szembesültem vele, hogy a csapattársak nagyon türelmesek és segítőkészek felém, ezúton szeretném nekik megköszönni a bíztató szavakat és a támogatást! Az edzőm, Hevesi Tamás szintén megértő és türelmes volt. Neki külön hálával tartozok, hogy lehetőséget adott és, hogy meglátta bennem az elszántságot.

- Melyik csapatokban játszottál eddig?
- Lakhelyemen, Varsányban, serdülőként kezdtem a Varsány SE csapatában. Életem első, nagyobb futballélményei itt születtek. Óriási élmény volt egy megye 1-es bajnok csapat tagja lenni. Innen kerültem el aztán a BSE Palóc Farkasok Utánpótlásához, az U17-es korosztályhoz. Következett aztán az U21-es csapat. Többek között volt szerencsém bejárni az országot a bajnoki meccseken keresztül, illetve kijutni Franciaországba egy edzőtáborba. Mind a két korosztállyal az NB II Közép-B csoportban szerepeltünk. Tavaly télen jött az újabb fejezet. Felkerültem Budapestre, a BKV Előre SC U21-es csapatába. A szezon végén 2. helyen végeztünk, szintén NB II Közép-B csoportban. Itt is, akárcsak az előző csapataimnál, nagyon sok őszinte és mély barátságot kötöttem. Köszönettel tartozok az edzőimnek, akik lefektették bennem a futball alapjait, illetve szüleimnek, barátaimnak, akik támogattak!

- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- Egy olyan csapathoz akartam tartozni, ahol nagy az összetartás. Jó látni, hogy a játékosokat összeköti a „Fradizmus”, a szenvedély. Érezni a szurkolók támogatását. Azt, ahogy szinte ők is a pályán velünk vannak. Ez nekem nagyon sokat jelent. Másrészt szerettem volna minőségi edző kezei alatt dolgozni, és ezt Hevesi Tamás személyében maximálisan megtaláltam.

- A karrieredben mit jelent az FFC?
- Úgy érzem ez egy jelentős állomás lehet az utamon. Tanulhatok olyan játékosoktól, akik megjárták a magyar élvonalt, akik 20 - 30 év tapasztalattal rendelkeznek. Minden edzésen meg kell küzdened azért, hogy hétvégén a kezdőcsapat tagja lehess. Ez egy csapaton belüli versenyhelyzetet teremet, ami elősegíti minden játékos fejlődését. A Mestertől rengeteget tanultam már most. A világ labdarúgásáról, különféle taktikákról, trükkökről stb. Számomra emberileg is tiszteletre méltó, nem csak szakmailag. Kaptam rengeteg tanácsot, és építő kritikát is, de ez mind kell ahhoz, hogy előre lépjek. Mindenképp úgy szeretnék majd visszatekinteni az itt eltöltött időre, hogy rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam, illetve hatalmas lépéseket tettem előre.

- Emlékszel első futball élményedre?
- Természetesen igen! Serdülőkoromból két emlékre nagyon szívesen gondolok vissza. Amikor életem legelső gólját rúgtam tétmérkőzésen, illetve amikor először dupláztam egy mérkőzésen. De számtalan élményt említhetnék még.

- Mit tartasz az FFC legnagyobb erényének?
- Nagyon jól kombinálva van a fiatalság és a rutin. A pályán jelen vannak azok a típusú tapasztalt játékosok, akik higgadtak és nagyon jól olvassák a játékot, illetve tudnak irányítani és szavakkal segíteni, bíztatni. Ehhez párosul a fiatalság, az energia, a bizonyítási vágy, a lendület. Csapaton belül nincsenek viták, konfliktusok, edzésen jó a hangulat. A Mesterünk szakmailag maximálisan felkészült, így az edzéseken begyakorolt taktikát, játékstílust rendszeresen jól alkalmazzuk a hétvégén is. A védelem szervezett és stabil, a középpálya gyors, illetve megvannak a megfelelő csatárok is, akik képesek váratlant húzni. Minden adott egy eredményes tavaszi idényre.

- Hogyan kötöttél ki a labdarúgásnál?
- Mint a legtöbb fiatal srác, én is imádtam a focit kiskoromtól kezdve. Igaz elejében nézni nem igazán szerettem, de játszani annál inkább. Édesapám is rengeteget focizott, gólkirály is volt megyei szinten. Részben az ő példáját szerettem volna követni. Aztán ahogy egyre több lett a sikerélmény, úgy szerettem meg egyre jobban a sportágat. Természetesen sok csalódás is ért, de ez ugyanúgy része a sportnak, a fejlődésnek. Kezdett kialakulni bennem egy kép, hogy mit szeretnék kezdeni magammal az életben, hogy mi az, amit nap mint nap csinálnék, mi az, ami őszintén boldoggá tesz. Rájöttem, hogy több akarok lenni egy hobbi sportolónál, és profi labdarúgó szeretnék lenni. Nem a pénzért vagy a hírnévért, hanem a szenvedélyért, a játékért.

- Milyen poszton játszol?
- Védekezőbb típusú játékos vagyok, de nem kimondott védő. A védekező középpályás, a szűrő poszt áll a legközelebb hozzám. Azt hiszem itt tudom a legtöbbet kihozni magamból, itt tudok a legjobban teljesíteni.

- Mennyiben más az FFC - ben sportolni mint a többi csapatban ahol eddig játszottál?
- Nehéz az összehasonlítás, mert ahol eddig megfordultam, mindenhol, sok pozitív élménnyel gazdagodtam. Viszont ennél a klubnál a legerősebb az érzelmi háttér és ez nekem különösen tetszik. Büszkeséggel tölt el hétről hétre magamra ölteni a zöld-fehér mezt. Úgy érzem szakmailag, a fejlődésem szempontjából a legjobb kezekben vagyok. Minden erőmmel azon leszek, hogy viszonozzam a klubnak azt a sok jó dolgot, amit kapok. Hálás vagyok az égieknek, hogy ide kerültem és számítanak rám. Csak a FRADI!!!

- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Én köszönöm a megkeresést. A legjobbakat kívánom!

Csapatunk télen igazolt egyik támadó középpályásával Szűcs Attilával beszélgettünk

- Mi a célod?
- Minél előrébb végezni a csapattal a bajnokságban és biztos pozíciót betölteni a kezdő csapatban!

- Néhány napja vagy csapatunk játékosa, mennyire volt nehéz a beilleszkedés?
- A társak nagyon segítőkészek és mindenben segítenek amiben tudnak, úgy a fiatalabb mint az idősebb játékosok egyaránt.

- Melyik csapatokban játszottál eddig?
- A szülőfalumban kezdtem el a pályafutásomat, majd a megyeszékhelyen folytattam és későbbiekben a Ferencvárosban töltöttem a legjobb éveimet, később az MTK csapatában kölcsönjátékosként töltöttem egy kisebb időt.

- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- Rengeteg pozitív dolgot hallottam a klubról és az edzői stábról és ez arra ösztönzött, hogy megpróbáljak a klubhoz kerülni.

- A karrieredben mit jelent az FFC?
- Számomra a Ferencváros örök mindig is Fradi drukker voltam és fájó szívvel hagytam ott a csapatot, de most már újra a Fradi kötelékéhez tartozhatok.

- Emlékszel első futball élményedre?
- Természetesen igen, 6 évesen Heves megye  legjobb játékosának választottak egy tehetségkutatón.

- Mit tartasz az FFC legnagyobb erényének?
- Véleményem szerint egy összekovácsolt csapat vagyunk, igyekszünk mi az újak minél hamarabb beilleszkedni a csapatba és segíteni a klubot sok közös új pozitív élmény felé.

- Hogyan kötöttél ki a labdarúgásnál?
- A  családunkban családi hagyomány a foci és ez nálam sem lehetett másképp mivel előbb tudtam már a labdába rúgni mint menni.

- Milyen poszton játszol?
- Támadó középpályásként érzem magam a legjobban, de szélső támadóként is hasznos tagja lehetek a csapatnak.


- Mennyiben más az FFC - ben sportolni mint a többi csapatban ahol eddig játszottál?
- A Ferencváros az Ferencváros bármilyen sportágról legyen is szó !

- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Nagyon szívesen.

Csapatunk nyáron igazolt egyik támadójával Waltner Ádámmal beszélgettünk

- Mik a céljaid?
- A cél még nem rajzolódott ki bennem, csapat szinten persze a 4. vagy 5. hely de jó lenne érmet szerezni, nyilván ezzel nem vagyok egyedül mivel a csapat Hevesi Tamás vezetésével remekül dolgozik az edzéseken sokat küzdünk és sok mérkőzésen csak 1-2 apró hiba és balszerencse miatt nem szereztünk pontot, pontokat! Remélem ez tavasszal a visszájára fordul és egy kis szerencsével nagy meglepetést okozva dobogóra állhatunk.

- Fél éve vagy az FFC játékosa, hogy érzed mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?
- Szerintem nagyon jól sikerült beilleszkednem a csapatba és mindenkivel jó viszonyt ápolok mindenkivel kijövök.

- Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?
- A legemlékezetesebb meccs természetesen az Inter elleni hazai siker volt nem csak a remek szurkolás miatt hanem a mérkőzés tüzessége hajtóssága miatt, hogy egy csapatként mindenki 110% - ot nyújtott

- Milyen poszton játszol?
- Csatár vagyok de a Hevesi Tamás főként szélső középpályásként játszat engem ami nekem nem a legtesthezállóbb de szerinte ott vagyok a leghasznosabb, ezzel pedig nem vitatkozom ő az edző bár jobb lenne a támadósor közepén.

- Kivel vagy a legjobb viszonyban a csapatból?
- Akikkel szorosabb a viszony és többet találkozok az Csoma, Katus, Magyari, Scheffer, kis Pikó, Lacika, Guzmics de szinte mindenkivel.

- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- A válasz a kérdésedre egyértelmű: Fradi szurkoló vagyok.

- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Én köszönöm.

 

Csapatunk nyáron igazolt egyik balhátvédjével Ujvári Artúrral beszélgettünk

- Mik a céljaid?
- Szeretnék sikeres lenni a csapattal és tovább fejlődni.

- Fél éve vagy az FFC felnőtt csapatának a játékosa, hogy érzed mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?
- Nagyon rendes csapattársaim vannak, nagyon jól érzem magam, úgyérzem sikerült beilleszkednem.

- Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?
- Legemlékezetesebb mérkőzésem az volt amikor először kerültem be a felnőtt csapathoz a RAFC ellen.

- Milyen poszton játszol?
- Általában balhátvéd a posztom de játszottam már jobb hátvédként is.

- Kivel vagy a legjobb viszonyban a csapatból?
- Nem szeretnék külön kiemelni neveket, de mindenkivel jóba vagyok.

- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- Azért ide igazoltam, mert a kedvenc csapatom a Ferencváros ellőtte pedig az FFC utánpótlás csapataiban játszottam két évet.

- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Én köszönöm.

 

Csapatunk nyáron igazolt egyik belső középpályásával Székely Istvánnal beszélgettünk

- Mik a céljaid?
- Legfontosabb, hogy a csapat minél feljebb végezzen a bajnokságban, és ehhez minél többet tudjak hozzá tenni célok eléréséhez!


- Fél éve vagy az FFC játékosa, hogy érzed mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?
- Sikerült elfogadtatnom magamat a csapattársakkal, és szerencsére mindenkivel jól kijövök. Sok új barátot szereztem!

- Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?
- Volt több is, de a legjobb mérkőzésem az első fordulóban lejátszott Rafc elleni mérkőzés volt ahol gólt is szereztem.

- Milyen poszton játszol?
- A posztom belső középpályás.

- Kivel vagy a legjobb viszonyban a csapatból?
- Szerencsére mindenkivel jó viszonyba vagyok, de ha ki kéne emelni valakiket akkor azt mondanám, hogy Rolanddal és "Cerkával" vagyok a legjobb viszonyba!

- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- Mivel gyerekkórom óta Fradi szurkoló vagyok ezért nem is volt kérdés hogy ide igazoljak, és úgy érzem hogy a legjobb döntést hoztam! Nagyszerű érzés az FFC családhoz tartozni!

- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál!
- Nagyon szívesen.

Csapatunk  nyáron igazolt egyik szélső hátvédjével Schuch Andrással beszélgettünk

- Mik a céljaid?
- Minél jobb focista szeretnék lenni, sokat kell még fejlődnöm, rutint kell szereznem a felnőttek között.

- Fél éve vagy az FFC játékosa, hogy érzed mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?
- Teljes mértékben sikerült beilleszkednem, Hevesi Tamás és a játékosok is szívesen fogadtak és mindenben segítettek.

- Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?
- A legemlékezetesebb mérkőzésem a Voyage elleni hazai mérkőzésünk volt. Egy erős csapatot sikerült legyőznünk, és jól is ment a játék.

- Milyen poszton játszol?
- Most szélső védőként számítanak rám, de játszottam már több poszton.

- Kivel vagy a legjobb viszonyban a csapatból?
- Ujvári Artúrral és Barabás Lászlóval 10 - 12 éve együtt focizom de mindenkivel jóban vagyok a csapatban.


- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- Az egész családom és én is Fradista vagyok. Hatalmas élményt jelent Ferencváros mezben Fradi szurkolók előtt focizni.

- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Én köszönöm.

Csapatunk egyik nyáron igazolt középpályásával Nagy Rolanddal beszélgettünk

- Mik a céljaid?
- Célom, hogy minél magasabb szintre jussak, kipróbálhassam magamat magasabb szinten. A cukorbeteg válogatottal megnyerjünk 2016 - ban az Európabajnokságot!

- Fél éve vagy az FFC játékosa, hogy érzed mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?
-  Jól érzem magam a csapatban. Úgy gondolom teljesen sikerült beilleszkednem a csapatba és ebben nagy segítség volt az, hogy két válogatott csapattársammal együtt jöttünk az FFC - hez: Czernai Gáborral és Barta Barnabással.

- Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?
- Kevés meccsen tudtam játszani, hiszen sérülések hátráltattak. Talán a legemlékezetesebb meccsem a 43. SZ. ÉPÍTŐK SK elleni mérkőzés volt, hiszen végre annyira felépültem, hogy végig tudtam játszani a meccset és sikerült megmutatnom valamennyit abból, hogy mire is lennék képes.

- Milyen poszton játszol?
- Általában a középpályán foglalok helyet a pályán, de játszottam már több poszton is.

- Kivel vagy a legjobb viszonyban a csapatból?
- Úgy érzem, minden csapattársammal jóba vagyok, de talán három embert emelnék ki:  Székely Istvánt és a két válogatott csapattársamat!

- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- Úgy kerültem be az FFC csapatába, hogy miután edzőm megismerte játékomat a DiaEuro alkalmával, felajánlotta ezt a lehetőséget. Segített, bíztatott, és bízott bennem. Mivel Karcagon nem volt munkám, és itt Budapesten bíztam a több munkalehetőségben is, így rászántam magam a változtatásra. Azóta menyasszonyom és én is találtam munkahelyet. Teljesülni látszik a célom, hiszen a focizás mellett edzőként és testnevelő tanárként is el tudtam helyezkedni. Ezt viszont mind annak köszönhetem, hogy mertem váltani, és ide igazoltam. Nagyon köszönöm a lehetőséget Hevesi Tamás edzőmnek!

- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Köszönöm az érdeklődést!

 

Csapatunk nyáron igazolt egyik bal szélsőjével Csegedi Csabával beszélgettünk
 

 - Mik a céljaid?
- A célom az, hogy a lehető legtöbbet edzhessek, mint a korosztályomban, mint pedig a felnőtt csapatban. Hosszútávú céljaim közé tartozik, hogy Amerikába tanuljak tovább sportolói ösztöndíjjal, viszont erre a feladatra a lehető legjobb teljesítményemet kell nyújtanom, amelyet úgy gondolom ebben a klubban sikeresen elérhetek.

- Fél éve tértél vissza az FFC - hez, hogy érzed mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?
- Amikor megalapították az utánpótlást a Ferencvárosi Futball Clubban akkor igazoltam ide,  és 2 évet töltöttem a csapatnál. Futsal is elkezdődött az életemben, komoly feladatok, lehetőségek nyíltak meg előttem és úgy gondoltam, hogy kicsit szüneteltetem a nagypályát. Viszont most visszatértem új erőkkel új célokkal és 2 - szer annyi alázattal, hogy a lehető legtöbbet fejlődhessek. Beilleszkedésemmel kapcsolatban csak azt tudom mondani hogy remekül fogadtak a srácok, az öltözőben remek a hangulat, ugyanakkor amint elkezdődik az edzés mindenki komolyan veszi es csakis egymásért illetve a klubért küzd hétről hétre.  

- Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?
- Ami engem illet nem tudok csak egyet választani hogy melyik a legemlékezetesebb mérkőzésem, mert az az érzés amikor az U21 - es futsal válogatott keretein belül magamra húzhattam a címeres mezt és a saját hazámért küzdöttem Szlovénia ellen leírhatatlan és feledhetetlen érzés volt, ugyanakkor a debütálásom az FFC színein belül a BLSZ1-ben is kimagasló élmény volt számomra.

- Milyen poszton játszol?
- Az utánpótlásban irányító középpályásként játszom, de Hevesi mester kezei alatt a bal szélen találtam meg a posztomat.


- Kivel vagy a legjobb viszonyban a csapatból?
- Legjobb viszonyom Tánczival van. Ő volt az első edzőm és számtalan dolgot tanulhattam tőle, mint a pályán mint a pályán kívül és az, hogy most csapattársak lettünk óriási öröm számomra.


- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- Azért az FFC - hez igazoltam, mert tudtam milyen munka folyik a klubnál. Ismertem a játékosokat az edzőket és úgy gondoltam, hogy a lehető legjobb megoldás számomra ismét a Ferencvárosi Futball Club.


- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Én köszönöm.

 

Csapatunk nyáron igazolt egyik védőjével Császár Viktorral beszélgettünk

- Mik a céljaid?
- Nincsenek nagy céljaim csak, hogy egy jó csapatban, jó körülmények között hódolhassak kedvenc hobbimnak.

- Fél éve vagy az FFC játékosa, hogy érzed mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?
-  Fél éve vagyok FFC - s papíron,  de több mint 2 éve a csapathoz tartozom, csak azelőtt edzéseken voltam. A beilleszkedés már akkor sem volt nehéz, mert régebbről ismertem játékosokat.

- Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?
- A legemlékezetesebb meccsnek az akkor még címvédő és hosszú ideje veretlen "négerek" Inter elleni mérkőzést emelném ki. 3-0 - ás sikeres és felejthetetlen,  mondhatni történelmi siker volt. Mindenki 110% - ot beleadva küzdött az utolsó percekig.

- Milyen poszton játszol?
- Belső védőként játszom a csapatban. De ha kell és szükség van rá, akkor más poszton is bevethető vagyok.

- Kivel vagy a legjobb viszonyban a csapatból?
- Szerintem mindenkivel jó viszonyt ápolok, mindenkivel megtalálom a közös hangot.

- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- Azért az FFC csapatát választottam, mert itt voltak, vannak ismerőseim és én is Fradista szurkoló vagyok.

 

 

Csapatunk egyik nyáron igazolt védekező középpályásával Czernai Gáborral beszélgettünk
 

- Mik a céljaid?
- Továbbra is a csapat tagja szeretnék lenni, minden meccsen maximálisat nyújtani és a legfontosabb bajnokság vêgén a dobogón végezni.


- Fél éve vagy az FFC játékosa, hogy érzed mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?
- Nagyon jól érzem magam a csapatban egy új családba kerültem hiszen ez a csapat egy családként áll össze. Úgy érzem teljesen sikerült beilleszkednem és elfogadtak a csapattagok. Jó a viszony mindenkivel.


- Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?
- A legemlékezetesebb meccs az Inter elleni természetesen hiszen hallottam róluk sokat a heti felkészülésen a Mestertől Hevesi Tamàstól. Egy nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk kemény  munkával készültünk ellenük egész héten és a meccsen is nagyon akartuk a győzelmet. Fantasztikus élmény volt legyőzni őket, és bìzom a tovàbbi győzelmekben.

- Milyen poszton játszol?
- Védekező középpályásként funkcionálok a csapatban vagy ha jobban tetszik szűrőként. Csapattársaim szerint megtalálta a Mester a helyem a csapatban ês én is úgy êrzem hogy itt a helyem. A régi klubomnál beállóst játszottam mi még emberfogással védekeztünk itt viszont terület védekezést játszunk és ez a módszer célravezetőbb is és energia takarékosabb is.


- Kivel vagy a legjobb viszonyban a csapatból?
-  Legjobb viszonyban a csapatból több játékost is ki tudnék emelni mivel jó barátságok alakultak ki köztünk például Katus Istvànnal, Scheffer Bencével   vagy a már Cukorbeteg Válogatottból megismert Nagy Rolanddal. Náluk érzem azt a dolgot igazán amit BARÁTSÁGNAK hìvnak.

- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- A Magyar Cukorbeteg Futsal Válogatott csapattagjaként ez évben Romániában voltunk Európa Bajnokságon és ennél a csapatnál is Hevesi Tamàs a Mesterünk ő tette fel nekem a kérdést Romániában hogy nem - e szeretnék felköltözni Budapestre és a Ferencvárosi FC játékosa lenni, ês én akkor el is döntöttem, hogy termêszetesen szeretnék. Ahogy visszaértünk az EB - ről rá két napra már itt voltam az FFC edzésén ìgy kerültem a csapathoz. Megkedveltem a csapatot ês a csapatot segìtő embereket, szurkolókat nem is tervezem, hogy csapatot váltok a közeljövőben. Szeretnék minél több időt ezek az emberek társaságában eltölteni, na meg persze focizni.


- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Szívesen. Ên köszönöm a megkeresést.

 
Csapatunk nyáron igazolt kapusával Barta Barnabással beszélgettünk

- Mik a céljaid?
- Szeretném, ha a tavasszal még eredményesebbek lehetnénk a csapattal, és előrébb helyezkedhetnénk el a tabellán, de ezt az egész csapat nevében mondhatom. Mind emellett szeretnék még többet fejlődni minden szinten, hogy erősebb bajnokságban is bemutatkozhassak egyszer.

- Fél éve vagy az FFC játékosa, hogy érzed mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?
- Szerencsére elmondhatom magamról, hogy könnyen betudok illeszkedni az új környezetbe. Az FFC - nél egy kicsivel könnyebb helyzetem volt, mert 2 futsal csapattársam is ide igazolt akiket már ugye ismertem egy fél évvel ez előttről. Illetve a futsalból még megismertem Hevesi Tamást is aki jelenleg is az FFC edzője. Kijelenthetem, hogy ha nem is teljesen még de beilleszkedtem.

- Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?
- Sajnos nem mindig nyújtottam jó teljesítményt a meccseken és az edzéseken, és így csak 8 meccsen védhettem az FFC kapuját. A legemlékezetesebb meccsemnek mondhatnám az Inter elleni 3 - 0 – ás győzelmünket, amin ugye sértetlen maradt a kapum, de én a Sashalom elleni meccset emelném ki, bár akkor a 90. percben gólt kaptunk és 1 - 0 – ra elveszítettük a meccset, de talán ott védtem eddig ebben a szezonban a legjobban és legmagabiztosabban.

- Milyen poszton játszol?
- Hosszú idő óta kapusként szolgálok a csapataimban, de vannak olyan időszakok amikor kipróbálnám magamat még mezőnyjátékosként is.

- Kivel vagy a legjobb viszonyban a csapatból?
- Nem tudnék úgy nagyon kiemelni senkit sem, hogy kivel vagyok a legjobb viszonyban. Viszont mindenkivel el vagyok

- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- Hevesi Tamás a futsal edzésen tudatta velem, hogy elvállalta az FFC irányítását és azzal a kérdéssel fordult felém, hogy nem-e váltanék csapatot. Kis gondolkodás után igent mondtam a kérdésre!

- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Én köszönöm a megkeresést.
 
Csapatunk egyik nyáron igazolt szélső támadójával Barabás Lászlóval beszélgettünk

- Mik a céljaid?
- A célom, hogy a csapattal minél feljebb végezzünk a tabellán, egyénileg pedig, hogy a lehető legtöbbet fejlődjek. Most lettem 20 éves, később magasabb szinten szeretnék játszani.

- Fél éve vagy az FFC játékosa, hogy érzed mennyire sikerült beilleszkedned a csapatba?
- Egy aránylag súlyos sérülés után igazoltam az FFC - hez, ami több hónapos kihagyást eredményezett, de a Mester bízott bennem, és a gyógyulásom, valamint az erőnlétem visszanyerése után az utolsó 3 fordulóban már a kezdő csapatban kaptam lehetőséget. A csapatba velem együtt több új játékos érkezett, de egyre jobban összeszokunk a régebbiekkel.

- Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?
 - Az utolsó két meccsen nagyot küzdött a csapatunk, jó volt látni a fegyelmezett játékunkat.

- Milyen poszton játszol?
- Szélső támadóként és szélső hátvédként is bevethető vagyok.

- Kivel vagy a legjobb viszonyban a csapatból?
- A velem együtt érkező Schuch Andrással és Ujvári Artúrral már régóta együtt focizunk, de igyekszem minden csapattársammal jó viszonyt kialakítani.
 
- Miért az FFC csapatához igazoltál?
- 7 évesen a Fradiban kezdtem futballozni, később több csapatban is játszottam, de az érzelmi kötődések miatt a felnőttek között nem volt kérdés, hogy az FFC - ben szeretnék játszani.
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Nagyon szívesen.
 
Tánczos Tiborral (Tánczival) csapatunk egyik régi - új igazolásával beszélgettünk
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
-  Legemlékezetesebb egyben az egyik legszomorúbb is, hiszen ide az első Budapest kupa döntőnket mondanám, 2010 - ben. A csepeli stadionban rengeteg néző előtt büntetőkkel kaptunk ki. Az ötödik büntetőnek úgy állhattam oda, ha berúgom, miénk a kupa, harmadosztályú együttesként. Kimaradt, és el is buktuk. Szerencsére a következő évben sikerült megnyernünk.  
 
- Hol játszottál az FFC előtt?
-  Sorrendben FTC, III. ker TVE, SZAC, Monorierdő.  
 
- Szerinted hányadik helyen végez a csapat a szezon végén?
- Jelen pillanatban nem szabad elszállni a vágyakkal, azt gondolom. Az elmúlt sok sok év legerősebb BLSZ 1. mezőnye állt össze idén, és ahogy hallom innen - onnan, télen tovább erősödtek a csapatok. A cél a biztos bennmaradás, és majd nyáron lehet merészebb álmokat szövögetni.  
 
- Ki a példaképed?
- Nincs példaképem. Embereket tudnék megnevezni, akiktől nagyon sokat tanulhatok és tanulok is. Fehér Zsoltot, Papát meg is nevezném, akit mindemellett a barátomnak is mondhatok. Ő adott nekem egy olyan szemléletet ebben a sportban és egy másikban is, amit ugyancsak lábbal játszanak :); amihez nap mint nap próbálok hű maradni. Csak a győzelem létezik, bármi áron! Emellett munka, munka és munka.
 
- Milyen emlékeid vannak a régi FFC - ről?
- Győztes meccsek, reggelig tartó ünneplések, jó társaság, egység, erő. A többire nem emlékszem  
 
- Mesélj egy kicsit az FFC alapításáról, akkori meccshangulatról és az akkori stílusról, mentalitásról?
- Már 2007-ben megfogalmazódott a gondolat, hogy nagy pályán is induljunk el, mivel addig kispályás tornákon indultunk. Már a nevezés kitöltésénél elbuktuk.  Következő nyáron viszont kicsit több segítséggel sikerült belevágni. Sok helyen leírták már, de én is említenék néhány nevet, akik elévülhetetlen érdemeket szereztek ebben: Vincze Ottó, Bánki Dodó. Emellett az FFC első csapatkapitánya is rengeteget tett az ügy érdekében, ez elvitathatatlan. Mellettük az alapító tagok, akik saját zsebből egy Ferenc körúti klubban dobták össze a nevezéshez szükséges összeget. Közülük ma Csoma, Katus, Muki, Marci, Bence van a csapatnál. És február óta Batyu is. 
 
- Mikor játszottál utoljára FFC mezben?
- Biztos utána tudnék nézni, de nem szeretnék. Nem akarok visszatekinteni, csak előre. A vesztesek rágódnak a múlton, a győztesek előre néznek.
 
- Mikor határoztad el, hogy visszatérsz a csapathoz és miért?
- Én még most sem. Viccet félretéve, Csoma keresett meg, hogy újra a régi feelinget akarják visszahozni és ebben én segíthetnék. Ez nekem szimpatikus gondolat volt, mivel eddig is jártam a meccseikre, ha időm engedte, és pont a mentalitásbéli változásoknak tudtam be az eredmények és a nézők elmaradását. Ez egy nagyon speciális csapat, ahol a lényeg a sikerek mellett az is, hogy összekovácsolja azokat a Fradi szurkolókat, akik most bármilyen okból az NB1 - es Fradi meccseit nem látogatják. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha magukénak érzik az FFC-t. Ezt megkönnyíti, ha ismerik azokat, akik a pályán vannak. Emellett azt remélem hogy a pályán is tudok olyat nyújtani, ami még segítségére lehet a csapatnak. Bár nagyon keveset tudok velük lenni edzéseken, és lesz olyan amikor meccsre sem fogok tudni elmenni, de amikor ott leszek 110%-ot nyújtok majd. Nekem egy kicsit elkanyarodott az életem a nagy pályás focitól, bár ez nem fájdalom, azért ha kell, 10 percre bármikor beszállok. 
 
-  Milyen a hangulat az öltözőben?
-  Azon a mérkőzésen ahol voltam, nem éreztem feszültséget, vagy negatív gondolatokat, így ennek fényében azt mondom, a hangulat jó. 
 
- Ki a kedvenc Fradi játékosod?
- Sajnos a mostani Ferencvárosból nem sok játékost ismerek, és nem is igazán szeretném megismerni őket, hisz évente jönnek, mennek. Gera Zoli, Hajnal Tamás. Talán őket kiemelhetem. Hajnal Tamás a Fradi utánpótlásában felettem játszott, és az ő edzéseiket nézve nőttünk fel a Népligetben. 
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál!
- Én köszönöm.
 
Nagyjános Zoltánnal (Mukival) beszélgettünk a tavaszi szezon rajtja előtt
 
- Mennyire vagy elégedett a saját és a csapat eddigi teljesítményével?
- A csapat eddigi teljesítményével nem vagyok elégedett, egyrészt azért mert az elmúlt évek alatt ahogy jöttünk feljebb, egyre magasabbra tettük a mércét, és ahhoz képest gyengén szerepeltünk! Másrészt pedig győzni szerető típus vagyok, és nehezen is viselem a vereségeket! Sajnos a sérülésem miatt nem sokat tudtam hozzátenni az elmúlt időszakhoz, de azon leszek hogy felépülésem után újra kivegyem a részem a csapat munkájából, és természetesen sikereiből!
 
- Mit vársz a tavaszi szezontól?
- A tavaszi szezon elég nyögvenyelősen indult, bár ez nem ismeretlen a csapat házatáján! Emlékeim szerint néztünk már ki szarabbul is! Magam részéről örülök, hogy még egy téren saját kezünkbe vettük az irányítást! Szerintem Katus Pisti vezetésével, sikerül bent maradnunk, és folytatni azt, amit annak idején elkezdtünk! Bizakodva várom a tavaszt, és idén is mi leszünk a meglepetéscsapat!
 
- Egészségügyileg, hogy érzed magad a sérülésed után?
- Sajnos engem is utolért a sérüléshullám, ami a csapatot évek óta tizedeli! Felépültem, elkezdtem az alapozást és minden rendezvényen megpróbálok résztvenni, már amennyire a munkám engedi! Sajnos már én sem leszek fiatalabb, bár ezért néhányan kiszívják a véremet! Szóval megteszek mindent a csapatért, mint eddig!
 
 
Utánpótlás csapatunk kapusedzőjével, és felnőtt csapatunk egyik kapusával Détári Istvánnal beszélgettünk
 
- Milyen gyakorlatokat végeztek az edzéseken?
- Ami kimondottan minden edzésem része az a koordinációval egybekötött gimnasztikás bemelegítés, illetve természetesen az "iskolázás". Meg van egy egyensúlyt és koncentrációt fejlesztő feladatom is, amit minden kapusommal csináltatok kortól és nemtől függetlenül. 
- Hány edzésetek van egy héten?
- Heti 1 edzésünk van hetente.
 
- Mennyire fontos az erőnlét?
- Az tény, hogy legtöbben azért állnak kapuba, mert nem akarnak futni, meg a grundon is úgy működött, hogy a dagi fiú áll a kapuba. Ez hibás, hiszen a kapusoknak is szükséges a fizikai erőnlét, mert például ha tovább bírod levegővel, úgy a koncentrációd is tovább fent tudod tartani, és akkor még nem is beszéltem a mentális erőnlétről.
 
- Miért vállaltad el ezt a szerepet, hogy kapusedző legyél?
- Mindig is szerettem volna kapusedző lenni. Korábbi kapusedzőimtől rengeteg dolgot megtanultam, rengeteg feladatot magam is csináltam már, s természetesen nagyon jó érzés az ha át tudod adni ezeket a dolgokat.
 
- Mennyire bírják a fiúk az edzéseket?
- Még nem csináltunk nagyon olyanfajta erőnlétet igénylő feladatokat, mivel eddig nem volt ilyen jellegű foglalkozás velük, de azt éreztem, hogy nem érdekli őket, hogy ha fáj valami, vagy kemény a pálya, 110% - ot adnak bele.
 
- Látsz - e motivációt a fiúkban?
- Minden feladatot meg akarnak csinálni, nem keresnek kifogásokat, látszik rajtuk a tanulási szándék, no meg persze zöld vér folyik az ereikben. Tökéletes kombináció a motiváltsághoz!
 
- Hogyan, lettél kapus?
- Kiskoromban nem lehetett engem a labdától elszakítani, innen indult a labdarúgás iránti szeretet. Az első ilyen nagyobb sportesemény a 1998 - as VB volt amit követtem a TV-ben. Nagyon tetszett nekem, hogy a kapusok nevét annyiszor bemondták, hogy annyiszor mutatták a védéseiket, és onnantól kezdve kapus akartam lenni, és még most is azért küzdök, hogy az lehessek.
 
- Melyik a kedvenc kesztyű márkád?
- Kimondottan nincs kedvenc, de van egy pár olyan márka, amelyek termékeiről sok jót tudok mondani. Az első úgymond komolyabb kesztyűm egy Nike Vapor Grip 3 volt, aztán lett Adidas is, meg Uhlsport is. Ha választanom kell, merevítős kesztyűkben az Uhlsportot mondanám a legjobbnak utána az Adidast, merevítő nélküliekben pedig a Nike az első nálam és utána az Adidas.
 
Szirmai Dáviddal (Davóval) a tavaszi szezon rajtja előtt beszélgettünk
 
 
- Mennyire vagy elégedett a saját és a csapat eddigi teljesítményével?
- Sajnos én a fél szezont eddig sérülés miatt kihagytam, így nem vagyok elégedett a saját teljesítményemmel, de ezt elmondhatom a csapat teljesítményéről is. Lassan rendszert csinálunk abból, hogy az őszt elszúrjuk. Persze aztán tavasszal mindig nagyot megyünk, remélem ez idén is így lesz.
 
- Mit vársz a tavaszi szezontól?
- Nem helyezésben mérném az elvárásaimat. Természetesen nem szeretném ha kiesnénk és lehetőleg minél előrébb akarok végezni a csapattal, de ami igazán fontos, hogy minden egyes mérkőzés után emelt fővel jöhessünk le a pályáról, bele tudjunk nézni egymás szemébe és azt tudjuk mondani, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy sikeresek legyünk. Ha így is kikapunk akkor tiszta lelkiismerettel, esetleg egy nálunk képzettebb csapattól nem szégyen kikapni. Továbbá nagyon örülnék annak, ha a fiataljaink be tudnának épülni évről évre a csapatba. És itt is elsősorban a mentális részére gondolok, mert sajnos azt érzem, hogy nem rang nekik a felnőtt csapatban játszani és ez így nincs jól. Ebben nekünk régi játékosoknak is megvan a felelősségünk, példát kell mutatnunk nekik a pályán, ugyanakkor elengedhetetlen, hogy a fiatalokban is meglegyen a kellő alázat a futball és a címer iránt.
- Egészségügyileg, hogy érzed magad a sérülésed után?
- Köszönöm, jelenleg nagyon jó erőben érzem magam, a sérülések alatt feljött rám plusz 8-9 kg, amit a télen heti 5-6 különedzéssel sikerült ledobni, így most élvezem, hogy rendben vagyok fizikálisan, megérte dolgozni kicsit.
Várom már a szezon kezdetét.
Tempo FFC!
 
Balló Harolddal csapatunk egyik csatárával beszélgettünk
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
- Bár én Fradi nevelésű és kötődésű játékos vagyok (1996-tól 8 évig fociztam a Fradiban), még is a legemlékezetesebb meccsem az volt, amikor bemutatkozhattam a felnőtt bajnokságban egy Ligakupa meccsen a Diósgyőr ellen"sajnos" nem a Fradi hanem a Vasas színeiben ahol 5 évig fociztam.
 
- Ki a példaképed?
- A példaképem a "dagadt" Ronaldo egy igazi zseni volt.
 
- Milyen poszton játszol és hányas mezben?
- Csatár vagyok és 7 - es mezben játszok.
 
- Mióta vagy az FFC játékosa?
 - Tavaly télen igazoltam az FFC csapatához.
 
- Mi a véleményed a jegyárakról?
- A jegyárak talán nincsenek egyensúlyban a magyar átlag fizetéssel, de nem tartanám túl drágának sem! Ha valaki egy új, szép és rendezett stadionban akar meccset nézni azt sajnos a világ minden pontján meg kell fizetni.
- Mi a véleményed a szkennerről?
- A szkenneről inkább nem nyilatkoznék! Meg van róla a saját véleményem, ami lehet nem tetszene több embernek, ezért nem foglalnék állást ezzel kapcsolatban.
- Mi a véleményed a Groupama Arénában történő kirekesztésről?
- A Grupama Arénába bárki bemehet meccset nézni!
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál!
- Én köszönöm.
 
Baranyi Péterrel csapatunk egyik középpályásával beszélgettünk
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
- A legemlékezetesebb a debütáló meccsem 2011 - ben volt. A Tardos ellen játszottunk a Magyar Kupában és tovább jutottunk több mint ezer néző előtt! Remélem idén is szép számban lesznek a meccseinken és segítenek minket! 
 
- Ki a példaképed?
- Simon Tibi kiskoromban volt szerencsém nagyon sok időt vele és gyermekeivel eltölteni.
 
 - Milyen poszton játszol és hányas mezben?
- Középpályásként szoktam általában játszani illetve csatárként, de voltam én már védő is. Amit a csapat megkíván! Nekem mindegy csak játszam! De elől érzem igazán jól magam! 
 
 - Mióta vagy az FFC játékosa?
- 2011 óta vagyok az FFC játékosa.
 
 - Milyen a hangulat az öltözőben?
- Alakul az öltözői hangulat, sokan még most térnek vissza a nyaralásból. De általában a 3. félidőket mindig megnyerjük!  
 
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál.
- Igazán nincs mit.
 
Détári Istvánnal csapatunk egyik kapusával beszélgettünk
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
- Szurkolóként a Fradi - Honvéd Magyar Kupa döntő ahol labdaszedőként votam ott. Játékosként nekem a Hertha Berlin elleni mérkőzésem volt még a BVSC játékosként.
 
- Ki a példaképed?
- Szűcs Lajos a példaképem.
 
- Milyen poszton játszol és hányas mezben?
- Kapus vagyok és a 22 - es mezben játszok.
 
- Mióta vagy az FFC játékosa?
- 2014. januárja óta vagyok az FFC játékosa.
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál!
- Én köszönöm a lehetőséget.

 

Juhász Györggyel csapatunk egyik csatárával beszélgettünk
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
- Nagyon sok mérkőzést játszottam 29 év alatt amióta igazolt játékos vagyok, 1.2.3.4. osztályban is játszottam és nehéz kiemelni egyet ezért én kettőt említenék:az első NB1 - es mérkőzésem, és három éve az FFC - Tordas Magyar kupa 1. fordulójában, amin több mint ezer néző előtt, tizenegyesekkel jutottunk tovább! Szurkolóként  a Fradi-Newcastle meccs volt a legnagyobb élményem!
 
- Ki a példaképed?
- Ennyi idősen talán már nincs szükség példaképre, de talán Van Basten és Van Nistelroy játéka inspirált a legjobban!
 
- Milyen poszton játszol és hányas mezben?
- Csatár vagyok és a 19 - es mezben focizok.
 
- Mióta vagy az FFC játékosa?
- 2010. január eleje óta vagyok az FFC játékosa.
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál!
- Én köszönöm.
 
Lőrincz Mártonnal csapatunk egyik csatárával beszélgettünk
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
- Mivel én a kezdetek óta itt vagyok, sok emlékezetes meccsem volt, de talán a két legemlékezetesebb a Budapest Kupa 2 döntője, amelyekbe eljutott a csapat. Az elsőn 1, a másodikon 2 gólt rúgtam és a második alkalommal meg is nyertük a kupát. Abban az évben egyébként 8 góllal gólkirály lettem a Budapest Kupa kiírásban, erre nagyon büszke vagyok.
 
- Ki a példaképed?
- Külföldi példaképem nincsen, Magyarországon Dragóner Attila.
 
- Milyen poszton játszol és hányas mezben?
 - Csatár poszton játszom a kezdetek óta, néha kényszerűségből szélső középpályán is játszottam, de az életkoromból is fakadóan azt hiszem a szélső középpálya nem a legmegfelelőbb poszt a számomra. A kezdetek óta a 88 - as mezben játszom.
 
- Mióta vagy az FFC játékosa?
 - Az alapítás óta.
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál!
- Köszönöm a lehetőséget, Tempó FFC!
 
Marosfalvi Norberttel csapatunk  egyik védőjével beszélgettünk
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
-Két mérkőzést szeretnék kiemelni, mert nehéz lenne választani a kettő közül. Az egyik amikor a Szentély búcsúztatóján nyertünk Cukic hatalmas bombájával a lilák ellen, a másik pedig a legutolsó Megyeri úti Derby, amikor is Leonardo 60 méteres szólógóljával nyertünk 
2 - 1 - re és megtörtük a 14 éves átkot.
 
- Ki a példaképed?
- Dragóner Attila, példaértékű volt a győzni akarása és amilyen fanatizmussal pályára lépett. 
 
- Milyen poszton játszol és hányas mezben?
- 14-es mezben játszom, és a bal oldalon szoktam játszani, védőként és szélső középpályásként.
 
- Mióta vagy az FFC játékosa?
- 2009. november környékén voltam először edzésen, de hivatalosan 2010. februárjától.
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál!
- Én köszönöm a lehetőséget, Tempó FFC!
 
Savrnoh Norberttel csapatunk egyik irányító középpályásával beszélgettünk
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
- A legemlékeztesebb meccsem játékosként eddig a Kelen SC elleni volt amikor zord időjárási körülmények között óriási harci kedvel  sikerült nyernünk 2  - 1 - re és ezzel szinte saját magunk kezébe tettük az FFC bentmaradását. Szurkolóként pedig a tavalyi otthon megrendezett Fradi Újpest ahol Cukic hajrábeli góljával  tudtak a srácok nyerni óriási hangulat volt.
 
- Ki a példaképed?
- Példaképem sajnos nem magyar származású de már visszavonult labdarúgók a Brazil Ronaldo és Real Madrid volt játékosa Güti.
 
- Milyen poszton játszol és hányas mezben?
- Kedvenc posztom az támadó, irányító középpályás 10 - es mez a kedvencem ebből kifólyólag jelenleg 4 - es a mezszámom.
 
- Mióta vagy az FFC játékosa?
- 2014. tavasza óta vagyok az FFC játékosa.
 
- Milyen a hangulat az öltözőben?
- Öltözői hangulattal semmi gond nincs sőt nagyon jó a hangulat óriási sztorizgatások vannak hétről hétre, főleg az idősebbek ezeknek a hangadói.
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál!
- Én köszönöm!
 
Szemán Lajossal csapatunk egyik  irányító középpályásával beszélgettünk
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
- Az igazság az, hogy így kiemelni egyet nem tudok de volt azért pár emlékezetes jó meccsem ami kiemelkedik a többi közül.
 
- Ki a példaképed?
- Igazából konkrét példaképem nincs viszont a Ferencváros legendáira felnézek mindenképpen. Rajtuk kívül viszont Puskás Öcsi bácsit és a Brazil Ronáldot nagyon szerettem és szeretem.
 
- Milyen poszton játszol és hányas mezben?
- Irányító középpályás vagyok és a  21  - es mezben játszok mert 10 - es mez nincsen.
 
- Mióta vagy Ferencváros szurkoló?
- Ferencváros szurkolónak születettem.
 
- Hol játszottál az FFC előtt?
- Csepelről érkeztem kölcsönbe az FFC csapatához.
 
- Mióta vagy az FFC játékosa?
- 2014. nyarától vagyok az FFC csapatánál.
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál!
- Én köszönöm.
 
Szigeti Dáviddal csapatunk egyik támadójával beszélgettünk
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
- Elég sok, számomra emlékezetes meccsen vettem részt az elmúlt 15 évben játékosként,  így nehéz kiemelni egyet is. A Fradiban jó szívvel gondolok vissza a még BLSZI/B - s, Inter elleni meccsre, ahol népes szurkolótáborunk előtt begyűjtöttük az aranyat és az elmúlt 2 szezonban is voltak szép győzelmek hála Isten. Szurkolóként a Fradi - Anderlecht 95 - ből illetve a tavalyi, Üllői úti Fradi - Újpest.  
 
- Ki a példaképed?
- Fiatalként inkább példaképeim voltak: a 90 - es évek Fradijából: Simon, Lipcsei,  Albert Flóri, Telek Manci. Fradista magyar fiatalok, remélem lesznek hozzájuk hasonlók.  
 
- Milyen poszton játszol és hányas mezben?
- Az FFC-ben egyedül kapusként nem játszottam, eredetileg és valójában azonban a támadó szekcióban érzem jól magam, mezszámom a 20 - as.
 
- Mióta vagy az FFC játékosa?
- 2012. január óta vagyok az FFC játékosa.
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál!
- Én köszönöm.
 
Szirmai Dáviddal csapatunk egyik védekező középpályásával beszélgettünk
 
- Melyik meccs volt életed legemlékezetesebb meccse?
- Elég friss az élmény, az elmúlt hétvégén a BKV pályán volt szerencsém játszani a Rapid Wien szurkolói ellen 1500-2000 szurkolótársam előtt, akik egy életre szóló élményt adtak nekünk, azzal a szurkolással amit produkáltak. Szurkolóként pedig Fradi 2 - 1 Újpest  Cukic utolsó másodpercekben lőtt góljával.
 
- Ki a példaképed?
- Magyar játékos Simon Tibi, külföldi pedig Gennaro Gattuso, posztjuk és a mentalitásuk miatt.
 
- Milyen poszton játszol és hányas mezben?
- Jobb hátvédként szerepeltem az utóbbi időben, de új mesterünk Váczi Zoltán úgy veszem észre ismét védekező középpályásként számol velem. 11 - es mezben játszok.
 
- Mióta vagy az FFC játékosa?
- A kezdetek óta, ez lesz a 7. szezonom FFC mezben.
 
- Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál!
- Én köszönöm a megkeresést, remélem idén nagyon sokan jöttök FFC mérkőzésekre.
 
 
Közlemények

ESEMÉNYEK

TÁMOGATÁS

 

 
Pártolói kártya

ZÖLD         EZÜST

 
FFC Shop

 
Támogatóink

 
Partnereink
 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?