Ferencvárosi FC
Menü
 
in English
 
Fórum&fotó
 
Ferencvárosi FC
 
Ferencvárosi TC
 
Hivatalos honlapok
 
Szurkolói honlapok
 
Magyar sport
 
Facebook

 
Számláló
Indulás: 2004-09-01
 
Látogatók
free counters
 
2009 szept-dec
2009 szept-dec : Évadzáró bankett díjazottai

Évadzáró bankett díjazottai

Átadásra kerültek a serlegek


Szombaton lezajlott csapatunk évadzáró bulija. Köszönjük mindenkinek, aki ott volt, egy igen ütős bulit sikerült összehozni. A mulatozás és a vacsora előtt átadásra kerültek a serlegek, utólag is gratulálunk a díjazottaknak. A végeredmény a következő lett:

Az "év játékosa díj 2009" ( internetes szavazáson dőlt el, és összesen 78 szavazat érkezett)

1. Muki 18 szavazat
2. Scheffer Bence 12 szavazat
3. Jáky, Davoni, Csőri 10 szavazat
4. Kika 6 szavazat
5. Kicsi, Marci 4 szavazat
6. Állat, Emu, Katus Pityu, Váradi Tomi 1 szavazat

Mint látható a hatalmas fun klubbal rendelkező Csőri is felfért a dobogóra, de a győztes személyét illetően azt hiszem a díj teljesen megérdemelt. A tavalyi győztes Bence a szavazatok alapján, mint legjobb mezőnyjátékos a 2. helyen végzett. A díjat Csőke adta át.

Az "év újonca díj 2009 ősz" (az elnökség szavazatai alapján dőlt el)

1. Lengyel Zsolti 5 szavazat
2. Kicsi 3 szavazat

Ez a díj is megérdemelt helyre került, hiszen Lengyel Zsolti az ősz folyamán beverekedte magát a kezdő tizenegybe, és az új játékosaink közül ő nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt. A díjat Katus Pisti adta át.

Az "év gólkirálya 2009 ősz"

1. Kicsi 9+2 gól
2. Marci 8 gól
3. Bence 6+1 gól

Kicsi annak ellenére, hogy sokszor csak csere volt, 9 bajnoki és 2 kupa góllal az ősz, házi gólkirálya lett. A díjat Sebesi Kálmán adta át.

Tapa jóvoltából egy külön díj is gazdára talált, az egész év legjobb góllövője Bence kapta, mivel a 2009-es évben 19 gólt szerzett összesen. A díjat Tapa adta át.

Még egyszer gratulálunk a győzteseknek, de én legszívesebben mindenkinek adtam volna egy kupát, hiszen remek őszt, és remek 100%-os évet produkált a csapat. Köszönjük!
Tempó FFC!  

Képek
 

 
Közlemények

ESEMÉNYEK

TÁMOGATÁS

 

 
Pártolói kártya

ZÖLD         EZÜST

 
FFC Shop

 
Támogatóink

 
Partnereink
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG