Ferencvárosi FC
Menü
 
in English
 
Fórum&fotó
 
Ferencvárosi FC
 
Ferencvárosi TC
 
Hivatalos honlapok
 
Szurkolói honlapok
 
Magyar sport
 
Facebook

 
Számláló
Indulás: 2004-09-01
 
Látogatók
free counters
 
Aktuális
Aktuális : Fegyelmi határozatok

Fegyelmi határozatok

kalmixsslazio  2010.05.27. 14:37

Minden segítségre szükség van!


Mint már fórumokról értesülhettetek tegnap megtörtént a Magyar kupa előselejtező mérkőzésen történt rendbontás fegyelmi tárgyalása. A történteket sajnos nem tudjuk meg nem történté tenni, azt mi sajnáljuk legjobban. A jövőben biztos, hogy nem fog megismétlődni, még csak hasonló eset sem.
 Tehát a fegyelmi. Drákói szigorú, méltánytalan ítélet született, négyszeresen büntették klubunkat. De kezdjük az elején. Kicsit egy sima dupla sárgás szövegelésért június 07-ig tiltották el, mindennemű sporttevékenységtől. Ez 3 mérkőzés kihagyást jelent, szövegelésért, hihetetlen. Váradi Tomit, aki a meccs lefújása után odaszólt a bírónak 06.14-ig tiltották el, tavasszal már nem játszhat, szövegért, nem okozott sérülést, nem bántott senkit. Így csapatunk két alapemberét veszített el az utolsó három fordulóra.
 A csapat büntetése:
 1. A jövő évi kupából kizártak minket. Ez sajnos várható volt, benne volt a pakliban. Idén végig masíroztunk a mezőnyön, csak a döntőbe buktunk el, tíz emberrel, tizenegyesekkel. Megfogadtuk, hogy jövőre azért is megnyerjük a Budapest kupát, ezt a lehetőséget most buktuk, de nem baj egy évig most van másik csapatnak is esélye, hogy megnyerje.
 2. A csapat kapott 200000Ft!!! pénzbüntetést, amit 06.14-ig kell kifizetnünk.  Amatőr futballban, ahol sorra szűnnek meg a csapatok pénzhiány miatt (R.I.P. Hungaro 98), ahol csapatok egész sora tartozik bíróküldési pénzzel, sorra vonják le a pontokat. Mi mindig mindent időben, pontosan fizettünk, többször jótékony célra gyűjtöttünk, szponzorokat még hírből sem ismerünk, csak a tagdíjjakból és pár barátunk támogatásából élünk. Nem is tudom ezt, hogy gondolták, mit akarnak ezzel elérni....
 3. A csapat 2010 november 22-ig minden meccsét zárt kapuk mögött kell, hogy megrendezze. A mi csapatunk szurkolókból a szurkolókért jött létre, nekik játszunk, nem magunknak. Ennek a szankciónak nem is tudom, mi értelme van itt a BLASZ-ban, hiszen rajtunk kívül amúgyis mindenki mintha zárt kapuk mögött játszana, a kutya nem kíváncsi rájuk. És még félnek a szurkolóinktól, akkor játszanak a grundon, ahol nincsenek nézők. A futball a nézőkért van! Ha jól emlékszem - bár nem követem figyelemmel az NB1 nevű szemétdombot - több NB1-es csapat is felemelte a hangját a zárt kapuk ellen. Pár rendbontó miatt, nem lehet elvenni több száz ember szórakozását. Valami ilyesmi rémlik. Valami dereng abból a történetből is, hogy az újpest szurkolók berohantak a pályára egy Vidi elleni meccsen, és a saját rendezőjük ütötte meg az egyik Vendég játékost a PÁLYÁN!, kaptak két zárt kaput, saját stadionban. NEM FÉL ÉVET!!!!!
 4. Összes zárt kapus meccsünket 10km-re a pályánktól kell lejátszani. Mint köztudott, a Fradi segítségét élvezzük, ingyen kapjuk a 2. sz. edzőpályát. Ezzel, hogy nekünk mostantól pályát kell bérelnünk fél évre, újabb 250000-300000Ft kell kiadnunk. Ezen felül a bérlés se egyszerű feladat, elve kevés a pálya Budapesten, mindegyiken több csapat osztozik, újpestre nem mehetünk, és a 10 kilométert is el kell érnünk, nehéz lesz. Mondjuk, arra kíváncsi lennék, hogy ha a jövő évi nevezésbe mondjuk beírnánk egy külvárosi pályát mint hazai pálya - sok csapat minden évben máshol béreli a pályát - amitől a 2-es edző több mint 10 kilométerre van, akkor mehetnénk játszani az Üllőire?
 Megfordult a fejünkben, hogy itt hagyjuk ezt a bolhacirkuszt, de annyian biztosítottak minket a támogatásukról, hogy nem tehetjük. Rendkívüli örömteli, hogy nagyon sokan hívtak, írtak, jelezték, hogy támogatják klubunkat erkölcsileg, anyagilag. Szurkolók, ellenfelek, ismeretlenek. Köszönjük ezt a sok szeretetet, ezért éri meg csinálni ezt az egészet. A hétvégi Róna elleni meccsen várunk, minden segítséget, illetve sokan kértétek a számlaszámunkat, hogy segíteni tudjatok. Íme: Ferencvárosi Futball Club Egyesület 11709002-20616872 OTP közleménybe írjátok, hogy támogatás. Köszönjük.
 Remélem, akik miatt ez az egész kialakult, most is az elsősorban lesznek mikor segíteni kell, nem csak mikor köpködni, dobálni, pályára rohanni lehet. A pofázásból, megosztásból most már tényleg elég, klubunk a megszűnés szélére került, aki tud, segítsen. Mutassuk meg, hogy tényleg egy "család" vagyunk.
Nagyon nehéz év vár ránk, de senki ne felejtse el, ami nem öl meg, az meg erősít!

TEMPÓ FFC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Közlemények

ESEMÉNYEK

TÁMOGATÁS

 

 
Pártolói kártya

ZÖLD         EZÜST

 
FFC Shop

 
Támogatóink

 
Partnereink
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG