Ferencvárosi FC
Menü
 
in English
 
Fórum&fotó
 
Ferencvárosi FC
 
Ferencvárosi TC
 
Hivatalos honlapok
 
Szurkolói honlapok
 
Magyar sport
 
Facebook

 
Számláló
Indulás: 2004-09-01
 
Látogatók
free counters
 
U14
U14 : U14: Légrády Attila “Győzelemben bízok”

U14: Légrády Attila “Győzelemben bízok”

  2015.09.05. 06:02

Az U14-es korosztályú együttesünk a Kőbányáért SE ellen kezdi meg bajnoki szezonját.


Múlt héten elkezdte a bajnoki mérkőzéseinek sorozatát az U19-es korosztályú csapatunk. Ezen a héten az U14-es csapatunk is munkába áll, ellenfelünk a Kőbányáért együttese lesz.
A szombati tétmérkőzésen mutatkozik be labdarúgó csapatunk U14-es együttesének vezetőedzője Légrády Attila. A nyár folyamán érkezett edző honlapunknak összegezte a felkészülésüket:

„Azt mondhatom a csapat összeállt. A sok nyaralás miatt keveset tudtunk együtt készülni a bajnokságra. Ami a csapat mellett szól, hogy 90%-a hat éve együtt játszik és emiatt remélem, hogy nem fog problémát okozni a kevés rendelkezésre álló idő. Inkább az erőnlét az, ami gondot okozhat. A gyerekek U13 korosztályúak, ám a bajnokságban egy évvel idősebbek között kell helyt állniuk a srácoknak. Várom a mérkőzést és győzelemben bízok.”– zárta szavait Légrády Attila.

 

Az összecsapás játékvezetője Németh Zsombor lesz

A találkozó szombaton 8 óra 30 perckor veszi kezdetét, amelynek helyszíne: 1107 Budapest, Bihari út 23.
Tempó FFC!

 
Közlemények

ESEMÉNYEK

TÁMOGATÁS

 

 
Pártolói kártya

ZÖLD         EZÜST

 
FFC Shop

 
Támogatóink

 
Partnereink
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG